Valera Swiss Silent Jet 7500 Hajszárító
Valera Swiss Silent Jet 7500 Hajszárító

Valera Swiss Silent Jet 7500 Hajszárító

A termék jelenleg nem rendelhető.
Házhoz szállítás
Budapest területén: 2490 Ft
Pest megyében: 2490 Ft
Vidéki szállítást sajnos nem tudunk teljesíteni.

A Valera Silent Jet 7500 Light Ionic hajszárító egy szuper erős, rendkívül csendes, klasszikus formájú, DC Pro motoros professzionális hajszárító ion generátorral.

Az ultrakönnyű DC-Pro motorok az egyenáramú motorok legújabb generációját képviselik. A Valera professzionális hajszárítói különleges légtechnológiájúnak köszönhetően, a DC-Pro motorok erősebb légáramot képesek előállítani. Az új fejlesztésű DC-Pro motorok nem csak kiváló teljesítményükkel nyújtanak kiemelkedőt, hanem sokkal tartósabbak is a hagyományos motorokhoz képest. Akár 1200 üzemórára is képesek.

Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét. A jó szigetelésnek és magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően alacsony üzemi zajjal használható készülék.

Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valamint hosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

 • 2000W teljesítményű DC Pro motor
 • beépített ion generátor
 • mindössze 425 gramm súly - kábel nélkül - .
 • 6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal rendelkezik.
 • Az erős motor rendkívül csendes működésű 59db(A).
 • A Superflex kábel 3 méteres, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval, egyedülállóan biztonságos és kényelmes használatot biztosít professzionális körülmények között is.
 • Kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást.
 • A Valera Silent Jet 7500 Light ionic Rotocord hajszárító professzionális felhasználásra készült.
 • Svájcban gyártott minőségi termék 2 év garanciával.
 • A kétféle (6 és 7,5cm-es TOUCH ME) ultra vékony professzionális szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás
 • Diffúzorral

 

db értékelés a Valera Swiss Silent Jet 7500 Hajszárító termékhez

Értékelés hozzáadása

Ellenörző kód: