Valera Swiss Silent Jet 8600 Hajszárító

Valera Swiss Silent Jet 8600 Hajszárító

A termék jelenleg nem rendelhető.
Házhoz szállítás
Budapest területén: 2490 Ft
Pest megyében: 2490 Ft
Vidéki szállítást sajnos nem tudunk teljesíteni.

Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

A két féle (6 és 7,5cm-es TOUCH ME) ultra vékony professzionális szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás és diffúzorral.

Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valamint hosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

A professzionális univerzális AC motor az egyedülálló aerodinamikai technológiával szuper erős (80m3/óra) és szuper gyors (140 km/óra) légáramlás előállítására képes. A hosszú élettartamú univerzális AC motorral felszerelt Valera hajszárítók várható élettartama kb. 2000 óra. A személyes vagy háztartási használatnál az AC motoros hajszárítók motorjára 5 éves Valera jótállás vonatkozik.

  • Szuper erős, rendkívül csendes, klasszikus formájú, AC motoros professzionális hajszárító ion generátorral
  • 2400W teljesítményű AC motor, professzionális, ion generátoros hajszárító, mindösszesen 560 gramm.
  • Univerzális AC motorjával, kiemelkedően magas élettartamra tervezték.
  • 6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal rendelkezik.
  • Az erős motor rendkívül csendes működésű 65db(A).
  • A jó szigetelésnek és magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően alacsony üzemi zajjal használható készülék.
  • A Superflex kábel 3 méteres, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval, egyedülállóan biztonságos és kényelmes használatot biztosít professzionális körülmények között is.
  • Kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást.
  • A készülék professzionális felhasználásra készült.

db értékelés a Valera Swiss Silent Jet 8600 Hajszárító termékhez

Értékelés hozzáadása

Ellenörző kód: